beste fictie editor tv show serie amazon netflix

Dit is de pitchtrailer die ik ook heb gemonteerd (leeftijdsclassificatie 12+). Dit is niet de uiteindelijke cast.
De volledige zes afleveringen van de serie zijn te bekijken op VRT Max/Amazon.

goede fictie editor editing tv show serie amazon netflix

FICTIE EDITOR

Klant: Moviebank Productions BV
Regisseur: Sarah Kasmi
1st Editor: Ton van Zantvoort
Jaar: 2023
Duur: serie van 6 x 20 min

Als 1st editor heb ik met toewijding gewerkt aan de montage van de zes afleveringen van ‘De Studio’s’, een boeiende jeugd fictieserie die draait om zes vrienden die hun muzikale dromen najagen. Ik was ook verantwoordelijk voor het monteren en grading van de oorspronkelijke pitchtrailer (zie hiernaast), die essentieel was voor de realisatie van deze serie. De volledige afleveringen zijn te bekijken op VRT en Amazon.

In ‘De studio’s’ jagen zes vrienden hun droom na: de wereld veroveren met hun muziek en hun stem. Ze willen deelnemen aan een muziekbattle om te tonen wat ze waard zijn. Bij ‘De Studio’s’ vinden de vrienden een plek waar ze een ruimte kunnen huren, elkaar aanmoedigen en de erkenning zoeken die ze thuis niet krijgen. Maar het is ook een plaats waar verleidingen om de hoek loeren en hun vriendschap op de proef wordt gesteld. Hoe ver gaan ze voor hun erkenning in de muziek?

De zesdelige reeks werd geschreven door Sarah Kasmi, die bewust werkte zonder bekende acteurs, maar aan streetcasting deed: “Talent en drijfveer staan op nummer één en zeggen meer dan een diploma. Daarom kies ik voor onbekende acteurs van diverse culturele achtergronden: ruwe diamanten die barsten van talent.”

De studio’s is een coproductie van MovieBankProductions en VRT MAX in samenwerking met Amazon.