Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige kwaliteit films.
Ruim 50 awards gewonnne op gerespecteerde internationale filmfestivals voor zowel mijn regie, camerawerk, editing als werk als producent.
Tot op heden alleen maar tevreden klanten en alle deadlines gehaald.
Ik maak films voor omroepen, bedrijven en overheden.
Ik beschik over veel professionele, moderne 4k apparatuur en ben op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen.
Ik ben betrouwbaar, professioneel, persoonlijk, creatief en flexibel.
Mijn motto is ‘we are as good as our latest work’. Dit betekend dat ik bij iedere nieuwe productie me 100% inzet. Ik maak geen standaard lopende band producties. Iedere film is uniek, persoonlijk en creatief vakwerk.
Ik heb ruime ervaring als jurylid, (gast) docent en als lid van kunst- en filmadviescommissies.

20 jaar ervaring èn alleen tevreden klanten!

Met meer dan 20 jaar ervaring en een solide geschiedenis van tevreden klanten, heb ik mijn vakmanschap bewezen. Mijn films hebben wereldwijd prijzen gewonnen en erkenning en lof gekregen van gerenommeerde opdrachtgevers. Als uw betrouwbare partner bied ik flexibiliteit, creativiteit en punctualiteit. Ik heb succesvol tientallen omvangrijke projecten afgerond voor grote (internationale) klanten, en honderden opdrachten voor kleinere klanten met evenveel toewijding volbracht. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens deze projecten, zet ik graag in voor uw filmproject.

referenties

Een aantal tevreden klanten zijn:
Overheidsinstellingen zoals de Europese Unie, het Ministerie van Buitenlandse zaken, Rijksvastgoedbedrijf, RVO, Provincie Noord-Brabant, diverse gemeentes Breda, Eindhoven, Veghel, e.d.
–  TV Omroepen zoals NPO, KRO-NCRV, HUMAN, VPRO, EO, BOS, ARTE/ZDF, VRT, en regionale omroepen zoals Omroep Brabant, TV-West, L1 e.d.
Instellingen zoals TU-Eindhoven, Fontys Hogescholen, Voedingscentrum, het Liliane Fonds, Tropen Museum, KPO Roosendaal, Stichting Mentorschap West-Brabant, e.d.
Bedrijven zoals ASML, TNT, Pernod Ricard, Jameson Whiskey, Oceanwide expeditions, Submarine, DTV Consultants, Avirazorg, Pro Ebike, Coosto, Tocano, e.d.
Medische sector zoals Erasmus UMC, Amsterdam UMC, Springer Healthcare, Soteria Medical, ZBW Zorg, CuraeVitel Balie en diverse zorginstellingen zoals Avira.

 

De films worden gekarakteriseerd door een intieme beeldtaal, een poëtische structuur en een enorme betrokkenheid.

Panasonic International, Lumix Award Commissie
Dank voor de flexibiliteit, het snelle schakelen en het meedenken.
Een erg prettige samenwerking! We zijn erg blij met het eindresultaat!

“Wat een top stuk heb je afgeleverd! Ik heb even buiten gestaan om de emotie te laten wegwaaien.”

Jacqueline Herrema, Mentorschap West-Brabant

Door de zeer flexibele en professionele inzet hebben we tijdens de oplevering van ons project een hele mooie film kunnen tonen. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Richard Kinderdijk, Gemeente Veghel

In de films zie je een stilering en een nadruk op de vormgeving van beeld en geluid. Het werk is hierdoor origineel van aard en getuigt inhoudelijk van een grote wilskracht

René Bosma, directeur Fontys Academy of the Arts

“Zeer tevreden over de samenwerking, communicatie en het constructieve meedenken! Ze hebben het project met volle passie en inzet aangegrepen!

Arnaud van der Veen, TOCANO - Inkless

The award was fully deserved and a clear winner in my opinion both for the beauty of the cinematography and direction and also the strength of the story.

Oliver Schneider, The Facility, UK

De vraag was moeilijk, maar ze zijn erin geslaagd. Binnen de planning! Als je dit hebt gezien dan wil je daar onderdeel van uitmaken. Missie geslaagd!

Ton is een fantastische filmmaker. Een super professional die de beeldtaal tot in al zijn finesses beheerst. Ton gaat in zijn werk voor de perfectie en verrast je vervolgens met een verbluffend resultaat!

Wat een gave film! De toon van de film, de beelden en muziek geven een goed beeld weer van de sfeer van de dag! Zeer prettige samenwerking!

Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking en ik hoop dat we de komende jaren nog veel projecten samen kunnen realiseren!

Goede vertaling van de vraag naar beeld, duidelijke regie bij het opnemen en een relaxte en dienstverlenende instelling. Een volgende keer maken we weer gebruik van hun vakmanschap!

Harmen Krusemeijer, DTV Consultants