• Film-by-the-sea documentaire
  • a-travelers-guide documentary

FILM BY THE SEA – NEDERLANDSE PREMIÈRE

Onze nieuwe documentaire a TRAVELER’S GUIDE beleeft de Nederlandse première op zaterdag 10 september om 13.30 uur tijdens het 24e Internationale filmfestival Film by the Sea dat gehouden wordt van 9-18 september in Vlissingen. Regisseurs Ton van Zantvoort en Josefien van Kooten zijn aanwezig. De film wordt tijdens het festival ook vertoond op woensdag 14 september om 11.30 in CineCity zaal 7 en zondag 18 september om 12.00 uur in CineCity in zaal 6.

Tijdens het 24e Film by the Sea kan een breed publiek genieten van ruim 100 films uit alle hoeken van de wereld, met satelliet programma’s door heel Zeeland.
De unieke locatie aan zee en het steeds verrassende programma maken Film by the Sea van het Openingsgala tot en met de Awards Ceremony elk jaar weer tot een feest. a TRAVELER’S GUIDE draaide in juni nog op het CinemAmbiente Festival in Turijn.

Over de film:
a TRAVELER’S GUIDE is gemaakt met beelden die Ton van Zantvoort tussen 2008 en 2015 filmde tijdens zijn reizen over de hele wereld. De film is gemaakt in samenwerking met Josefien van Kooten die samen met Nicole Hálová de montage deed. Ook dank aan Joost Seelen voor het coachen van hen in het kader van het Next traject, Olivier Nijs voor het sounddesign, Stichting Amarte en alle sponsoren die ondersteunde in de tijd dat het materiaal werd opgenomen: Gemeente Breda en BKKC (nu Kunstloc).

Voor meer informatie over de film, bezoek de website van a TRAVELER’S GUIDE

Meer nieuws:
8 september gaat Ton van Zantvoort’s nieuwe documentaire a WORLD to SHAPE  in première.