• premiere-a-WORLD-to-SHAPE-
  • premiere-a-WORLD-to-SHAPE-Natlab-16-9-low
  • a-World-to-Shape-16x9-Trailer-ENG

a WORLD to SHAPE PREMIÈRE

Ton van Zantvoort’s nieuwe documentaire a WORLD to SHAPE beleeft zijn première op 8 september om 19.30 uur in Natlab, Eindhoven. Er zijn nog entreetickets beschikbaar. Op 14 september draait de film in Pakhuis de Zwijger (gratis entree!) en is er tevens een nagesprek. Op 17 Oktober draait de film in Lumiere Maastricht en tijdens Dutch Design Week in NATLAB op zondag 23 oktober om 16.00. Op woensdag 12 oktober om 22:38 wordt a WORLD to SHAPE ‘s avonds uitgezonden bij AVROTROS / Close Up. De Amerikaanse premiere is eind september tijdens het Architecture and Design Film Festival in New York.

Over de film:
a WORLD to SHAPE is een documentaire van 52 minuten over twee bevlogen ontwerpers Nienke Hoogvliet (1989) en Dave Hakkens (1988). Hoe pakken zij de grote problemen van deze wereld aan via design? Voor meer informatie over de film en vertoningen, kijk hier: a WORLD to SHAPE
De film is geproduceerd door Elbe Stevens films in coproductie met AVROTROS. Deze productie kwam tot stand met steun van CoBO, Brabant C, Omroep Brabant en het Pictoright Fonds.

Op 10 september gaat er ook een andere film (a TRAVELER’S GUIDE) in première op het 24e Film by the Sea film festival in Vlissingen.