• Visionsdureel-competition-2019
  • One-world-prague-director
  • Nyon-visions-dureel

Vertoningen Visions Du Réel

Zaterdag 6 april – 14:00 Théâtre de Marens
Zondag  7 april – 19:30 Théâtre de Grand-Champ, Gland

Visions Du Réel: SCHAPENHELD in the Grand Angle competitie!

We zijn enorm blij dat SCHAPENHELD is geselecteerd voor het zeer gerenommeerde Visions Du Réel International Film Festival dat dit jaar voor de 50e keer plaatsvindt in Nyon, Zwitserland (van 5 tot 13 april). Visions du Réel legt grote nadruk op de filmische en artistieke kwaliteit van de film. Wij zijn dan ook zeer vereerd dat ze SCHAPENHELD hebben opgenomen in hun GRAND ANGLE competitie. De GRAND ANGLE-sectie toont slechts een zeer beperkt aantal films: De beste films van andere festivals, die het komende jaar de aandacht zullen trekken. Visions du Réel maakt deel uit van de Doc Alliance – een creatief samenwerkingsverband tussen 7 belangrijke Europese documentaire filmfestivals.

Deze week beleefde de SCHAPENHELD zijn première op het Thessaloniki Documentary Festival in Griekenland en het One World Festival in Praag in competitie. Andere grote festivals waar de film is  voor geselecteerd zijn DOK.Fest München (Duitsland), Docville Leuven, Millennium International Festival België, Millennium Against Gravity (Warschau, Polen) en andere.

We danken alle festivals van harte dat zij de kwaliteit van de film erkennen. Een geweldige motivatie om ons werk voort te zetten.